Letalske karte

    Kontakt

    • Informacije in rezervacije: avio-rezervacije@palma.si

    • avio oddelek: (od 09:00 do 16:00) – M: 040 378 714

    • klicni center: (od 08:00 do 19:00 / sobota: 09:00 – 13:00) – T: 082 80 9000

     

    POVPRAŠEVANJE lahko pošljete na e-mail: avio-rezervacije@palma.si

    ali izpolnite spodnji obrazec  
       
    HITRO IN ENOSTAVNO POVPRAŠEVANJE ZA LETALSKE KARTE

    Naredite povpraševanje za letalske karte hitro in enostavno. Iskalnik, pod zavihkom “Iskalnik ponudb” vas bo vodil skozi postopek in prepričani smo, da boste našli letalsko povezavo po vaših željah. Seveda pa ste vabljeni, da obiščite tudi Palmine svetovalce v eni izmed naših poslovalnic ali sporočite svoje želje klicnemu centru. Palmovci »na aviu«, kot jim rečemo, so izkušeni sledilci ugodnih letalskih kart in izjemni organizatorji zračnih poti.

    PLAČILO IN POTRDITEV

    Ob povpraševanju je potrebno vnesti podatke vaše kreditne kartice, vendar bomo vašo kreditno kartico uporabili izključno kot garancijo za povpraševanje (kartica ne bo bremenjena, plačilo ne bo izvršeno).O možnostih in oblikah plačila se boste dogovorili s Palminimi svetovalci, ki vas bodo po opravljenem povpraševanju kontaktirali v najkrajšem možnem času (znotraj delovnika). Seznanili vas bodo s celotno ponudbo, o možnostih za rezervacijo, pogojih nakupa in pogojih odpovedi, splošnimi pogoji ter pogoji izbrane letalske družbe v pisni obliki. V kolikor se potnik odloči za nakup karte oz. potrditev rezervacije po ponudbi, se uredi dokončna rezervacija, stranka prejme potrditev rezervacije, pogodbo v podpis in račun, nato se izvrši dogovorjeno plačilo in izdaja karte. Po potrditvi in plačilu boste letalsko karto prejeli po elektronski pošti skupaj z izpisom poti oz. itinerarjem.

    LETALSKI PREVOZNIKI

    Sodelujemo s prevozniki rednih linij kot tudi z nizkocenovnimi prevozniki, uredimo rezervacijo letalskega prevoza, hkrati pa tudi vse dodatne storitve, ki jih nudijo prevozniki (rezervacija sedeža, potrditev dodatnih prtljag, dodajanje programa za zbiranje milj, ……). Prav tako uredimo tudi nastanitev, najem avtomobila, vozovnice za železniški promet, trajekte, transferje, vstopnice…

    NE SPREGLEJTE

    Povpraševanje je neobvezujoče in ga je moč stornirati brez stroškov, sam postopek pa lahko kadarkoli prekinete. Naprošamo, da pri vnosu IMENA, PRIIMKA IN ROJSTNIH PODATKOV šumnike Š, Č in Ž nadomestite s črkami S, C in Z. Podatki se morajo obvezno ujemati s podatki na osebnem dokumentu.

    CENIK REZERVACIJSKIH STROŠKOV TER ZAVAROVANJ TURISTIČNE AGENCIJE PALMA
    POMEMBNE INFORMACIJE
    Nujno priporočilo: prihod na letališča najmanj 2,5 ure pred odhodom letala! Pomembne informacije glede vstopa v posamezne države lahko preverite na spodnjih povezavah: